Danfoss

Kako raste zanimanje za primjenu pametnih rješenja za grijanja, tako se širi i raspon inovativnih Danfossovih proizvoda za pametno grijanje. Tako Danfossovo pametno grijanje omogućava korisnicima prilagoditi sistem grijanja u svom domu prema  dnevnom rasporedu kako bi se povećala udobnost i smanjila potrošnja energije.
Bez obzira na to živite li u malome stanu ili u obiteljskoj kući, razmotrite primjenu pametnog grijanja jer vam ono ne omogućava samo smanjenje potrošnje energije, već vaš dom čini udobnijim. Zahvaljujući našem nadograđenom i proširenom programu pametnog grijanja danas imamo inovativna rješenja za svaki dom – bez obzira na to koliko velik bio, ističe Kemal Lojo, dipl. ing, Danfossov prodajni inženjer za područje Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Ta dva rješenja za pametno grijanje temelje se na istoj filozofiji: jednostavna su za ugradnju, jednostavna su za razumijevanje i jednostavna su za primjenu, bez obzira na to radi li se o stručnjacima ili krajnjim korisnicima, a sigurno i pouzdano omogućavaju smanjenje potrošnje energije i povećanje udobnosti življenja.

Jednostavna ugradnja i potpuno upravljanje

Sva Danfossova rješenja za pametno grijanje razrađena su s ciljem osguravanja jednostavne tranzicije prema pametnom grijanju.
Jednostavna su za ugradnju i konfiguriranje zahvaljujući uputama ‘korak po korak’ i mogu se uskladiti s 90% svih radijatorskih ventila. Kada su ugrađena, njima se može upravljati i namještati ih tako da odgovaraju svačijem dnevnom rasporedu pomoću intuitivne aplikacije Danfoss App koja je jednostavna za primjenu.

Izbor koji garantuje udobnost

Aplikacija Danfoss App olakšava upravljanje sustavom grijanja u domu.
Time je grijanje moguće namjestiti na dnevni program, tako da u domu bude ugodno toplo u vrijeme kada se u njemu boravi ili pak na smanjenu, odnosno ekonomičnu temperaturu grijanja kada nema nikoga.
U kombinaciji s poznatom Danfossovom temperaturnom stabilnošću, koja je najbolja u svojoj klasi, Danfoss App pomaže osigurati idealnu klimu u domu.

Uštede i do 30%

Danfossovo pametno grijanje nudi više od jednostavnog korištenja i udobnosti, rješenja za pametno grijanje predstavljaju i značajan za uštede na energiji. Za razliku od ručnih termostata, elektronički termostati mogu automatski isključiti sustav grijanja kada je to potrebno, regulirati potrošnju i omogućiti smanjivanje računa za grijanje čak do 30%.

Sigurno i pouzdano rješenje

Važna prednost novih Danfossovih rješenja za pametno grijanje je mogućnost njihove integracije s posljednjim tehničkim rješenjima za zaštitu podataka, osobni PIN i lokalna pohrana podataka.
Tijekom veze pametnog telefona i rješenja za pametno grijanje Danfoss omogućava najvišu razinu sigurnosti zahvaljujući neprestanom nadzoru i poboljšavanju tehničkih i organizacijskih sigurnosnih mjera.
Dakle, zašto je Danfossovo pametno grijanje pravo rješenje? Odgovor je jednostavan: to je najlakši put do pametnog grijanja.
Danfossova rješenja za pametno grijanje mogu se kupiti kod lokalnih distributera opreme za grijanje, na internetu ili kod lokalnih instalatera sustava grijanja. Više informacija, a i prava rješenja mogu se potražiti i na stranici: smartheating.danfoss.com.

Danfossovi proizvodi za pametno grijanje

Zahvaljujući cjelovitom rješenju Danfoss Link™ ili pojednostavljenom samostalnom radijatorskom termostatu Danfoss Eco™, Danfoss može ponuditi rješenja za pametno grijanje za pokrivanje potreba za grijanjem u svakom domu

Danfoss LinkTM – cjelovito iskustvo pametnog grijanja od prvog dana

Danfoss Link™ je cjelovito rješenje za pametno grijanja koje omogućava potpuno upravljanje sustavom grijanja u svakom domu, uključujući radijatorsko i podno grijanje (električno ili toplovodno) – u bilo koje doba i bilo gdje.
Sustav komunicira pomoću mreže Wi-Fi i omogućava individualno namještanje temperature u svakoj prostoriji u domu, uz istodobnu mogućnost prilagodbe svakodnevnom životu pomoću aplikacije Danfoss App.
Glavne značajke:

  • centralizirano upravljanje temperaturom u prostoriji
  • usklađenost sa sustavom podnog grijanja

  • jednostavno daljinsko upravljanje pomoću aplikacije Danfoss Link™ – u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta • jednostavna integracija u mrežu Wi-Fi
  • dodirni ekran u boji za Danfossovo središnji kontroler Link™ koji je jednostavan za rukovanje.

Danfoss Eco™ – jednostavan put do pametnog radijatorskog grijanja

Danfoss Eco™ omogućava cjelovito upravljanje sustava grijanja u domu pomoću komunikacije Bluetooth™ i predstavlja odlično samostalno rješenje za sve koji žive u malom stanu ili kući.
Doduše, Danfoss Eco™ nije uskladiv sa sustavom Danfoss Link™ ili s podnim grijanjem, no pomoću pametnog telefona može se uskladiti sa svakodnevnim rasporedom kako bi se omogućilo smanjenje potronje energije i povećala udobnost.
Glavne značajke:

  • kućno upravljanje sustavom radijatorskog grijanja – namješteno da bude usklađeno sa svakodnevnim življenjem
  • jednostavno upravljanje svakim radijatorom pomoću aplikacije na pametnom telefonu koji ima Bluetooth™
  • programiranje termostata uz primjenu komunikacije Bluetooth™ u krugu 10 m
  • jednostavna i brza ugradnja • niska razina buke, < 30 dB
  • dodatna mogućnost ručnog namještanja temperature zahvaljujući rješenju s kotačićem.